17 september doe ik weer mee als ondersteuner van de Socialrun. Een waanzinnig evenement waar ik met meerdere vrijwilligers Team Fit4Fun ga ondersteunen terwijl zij in Estafette 555 kilometer zullen lopen.

Van vrijdag middag tot zondag middag. Mijn taak is om met een hele groep vrijwilligers tijdens de rust onderweg voor eten en slaapplekken te zorgen. Veel slapen zal er dus ook voor ons niet bij zijn, maar wat heb ik er zin in!!! Twee jaar geleden heb ik ook meegedaan en het was een geweldige ervaring voor alle teamleden, waarvan meerdere open zijn over hun psychische kwetsbaarheid.

Waar het nu natuurlijk vooral om gaat is dat ik geld wil inzamelen voor dit doel! Ik wil jou vragen om mij daarmee te helpen.

De Socialrun gaat over inclusie. Dat is een van mijn kernwaarden. INCLUSIE Dat je je niet hoeft aan te passen, dat het soms al moeilijk genoeg is om jezelf te zijn zonder wat iedereen er van vind.

Alle bewuste ouders van bijzondere kinderen weten waar ik het over heb. Rekening houden met elkaar zonder jezelf te verloochenen. Dat leer ik mijn klanten.

Ik heb een supertof aanbod waar je eigenlijk geen nee tegen kan zeggen. Ik doneer de opbrengst geheel of half (afhankelijk van wat je aanschaft) team Fit4Fun’s sponsorkilometers, dus naar de Socialrun!

Dus wie nu een workshop bij mij gaat doen doneert €25,- aan de Socialrun én krijgt een superleerzame workshop Autonoom opvoeden: begrenzen zonder straffen en belonen er gratis bij!! Hoe tof is dat. Gewoon doen dus!

En: dikke bonus: de eerste vier aanmeldingen krijgen het gesigneerde boek dat de oprichtster van Team Fit4Fun Judith van der Horst schreef over haar ervaring met depressie, autisme en schematherapie.

Maak je keuze:

Optie 1: Ik schrijf me in voor de workshop Autonoom Opvoeden zonder straffen en belonen!! Op woensdagochtend of zondagochtend in oktober of november Haarlem. Ik betaal €25,- wat volledig wordt gedoneerd aan Team Fit4Fun en ten goede komt aan de Socialrun 2021

Optie 2: Ik wil mijn waarden bepalen! Waarom doe ik dingen die ik eigenlijk niet moet doen? Of doe ik dingen niet, die ik eigenlijk wel wil doen? Ik schrijf me in voor een 1 op 1 traject (in Haarlem of Online) om mijn diepere waarden naar boven te halen zodat ik nog beter authentiek kan opvoeden: 2 sessies twv €180,- nu voor 97,- Waarvan de helft nu naar de Socialrun zal gaan!

Bonus: De eerste 4 deelnemers, krijgen het boek van Judith van der Horst er gratis bij. WOW!! Dat wil ik!!